Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 8 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam, Szukam osoby aktywnej, która będzie w stanie porządnie zająć się serwerem, głównie chodzi oto by zajmowała się sprawami forum, czyli tworzenie konkursów, rozpatrywanie propozycji, skarg, podań, itd. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Imię: Sławomir Nick: Puchatkowy Alkoholik Wiek: 22 Lat Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Nie umiem dokładnie określić ile. Wszystko zależy od dnia. Myślę że minimalnie 1h, a standardowo 4-5h Staż na serwerze: Od oficjalnego otwarcia serwera. STEAM: STEAM_0:1:1578489 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak Dlaczego akurat Ty:Mam Na imię Sławek,pochodzę ze Szczecina. Aktualnie się nie uczę, postanowiłem zająć się pracą. Praca jaką wykonuję to Elewacje. Myślę że jestem osobą wymagającą,otwartą,bardzo pomocną,pracowitą i szybko uczącą się. Staram się pomagać innym jak tylko mogę. Również staram się pomagać sieci, Według mnie, każdy człowiek powinien się kształcić i uczyć przez całe swoje życie. Nigdy jeszcze nie pełniłem funkcji Opiekuna serwera.Nie chcę Opiekuna ze względu na kolor rangi czy też inne przywileje... Myślę że nadam się na to stanowisko i że poradzę sobie z ogarnięciem tego stanowiska Karol. Jeżeli chodzi o moją aktywność, to mam zgłoszoną, i przez ostatnie 2 tygodnie na serwerze byłem może z raz lub dwa... Ale 10.10.2015 Czyli za dwa dni, moja aktywność wróci do normy gdyż, wszystkie terminy w pracy mam już wykończone. I nie będzie problemu z moją aktywnością. Edytowane 9 Października 2015 przez -_- 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Imię: Kuba Nick: Jay McKenzie Wiek: 17 za 2 miesiące Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: od godz. 17 Staż na serwerze: miesiąc STEAM: STEAM_0:1:40732661 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak Dlaczego akurat Ty: Pochodzę z niewielkiej miejscowości z okolic Szczecinka. Chodzę do 2 klasy liceum, jestem również w samorządzie uczniowskim, co jest równoznaczne z dość sporą ilością obowiązków szkolnych. Uważam jednak, że po południu zawsze znajdę czas na zajmowanie się sprawami serwera. Jest nowy, więc to jest dość spora odpowiedzialność zająć podjąć się opieki tym serwerem. Z chęcią zająłbym się sprawami serwera i jego graczy. Uważam, że jeśli nie mógłbym zostać opiekunem, to chętnie mogę pełnić funkcję pomocnika opiekuna(jeśli jest takowa możliwa). Pozdrawiam, Jay. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Imię: Kuba Nick: Jay McKenzie Wiek: 17 za 2 miesiące Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: od godz. 17 Staż na serwerze: miesiąc STEAM: STEAM_0:1:40732661 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak Dlaczego akurat Ty: Pochodzę z niewielkiej miejscowości z okolic Szczecinka. Chodzę do 2 klasy liceum, jestem również w samorządzie uczniowskim, co jest równoznaczne z dość sporą ilością obowiązków szkolnych. Uważam jednak, że po południu zawsze znajdę czas na zajmowanie się sprawami serwera. Jest nowy, więc to jest dość spora odpowiedzialność zająć podjąć się opieki tym serwerem. Z chęcią zająłbym się sprawami serwera i jego graczy. Uważam, że jeśli nie mógłbym zostać opiekunem, to chętnie mogę pełnić funkcję pomocnika opiekuna(jeśli jest takowa możliwa). Pozdrawiam, Jay. Przyjmuje Cię, ael musisz zwiększyć aktywność jeszcze bardziej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi