Dod0 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Postanowiłem podzielić się z wami moją wiedzą na temat AWP.Broń:AWP - Magnum Sniper , jest to broń snajperska (Jak sama nazwa mówi) . Najczęsciej używa się jej do zabijania z zaskoczenia np. w plecy (efektywny sposób).Pistolet - Polecam Deagle , może i ma 7 naboji , lecz kiedy trafi się w plecy (Podobnie jak z AWP) zadaje on duży Dmg. Jeżeli ma się duże doświadczenie z Deaglem , to będziecie kosić że tak to ujmę.Granaty:-HE , granat wybuchający , najlepiej uzywać Go do sprawdzenia czy ktoś jest na BSie/w budynku/czai się w krzakach .-Smoke , granat dymny , używamy Go , gdy kampimy np. w krzakach , w oknie lub na balkonie . Rzucamy Go kawałek przed siebie (nie za daleko) , wtedy przeciwnik nas nie widzi.-Flash , granat oślepiający , jeżeli chodzisz z AWP i idziesz z kilkoma osobami , pomagaj im i rzucaj w okno czy gdzieś indziej i róbcie "wjazd" .-Uzbrojenie , najlepiej wziąść Kevlar + helmet i jeżeli jesteś CT Defusalt Kit (Szybciej rozbrajasz pake) . Jeżeli nie kupisz żadnej ochrony , dostajesz więcej obrażeń i łatwiej Cię zabić.-Maskowanie , polecam wam siedzieć w krzakach/w oknie/balkon . Powód?: Najczęściej gracze nie patrzą po oknach tylko patrzą przed siebie czy nikogo nie ma , dzięki czemu masz większe szanse na ich zabicie.Kilka zasad:1. Gdy strzelasz nie biegnij , szanse na trafienie są bardzo mało.2. Nie strzelaj bez celownika , chyba że jesteś bardzo doświadczonym snajperem. Jeżeli uważasz że nie ubijesz przeciwnika z Zoomem , użyj pistoletu .3. Kamufluj się jak najlepiej , wybieraj miejsca kryjówki które są w tym samym/podobnym kolorze do twojego stroju.4. Nie baw się i nie strzelaj byle gdzie , będzie sytuacja że ten 1 -2 naboje będą decydować o twoim życiu.5. Idz na tyle teamu , jeżeli będziesz szedł na przodzie odrazu Cie zdejmą. Poradnik zrobiony przez Dod0 .Zakaz kopiowania na inne fora !O to 1 poradnik o AWP , w kolejnej części Strategia.Spodobał Ci się mój poradnik ? Postaw piwo , a zmotywuje mnie to do dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no przyda się początkującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 -Maskowanie , polecam wam siedzieć w krzakach/w oknie/balkon .Z AWP nie powinno się kampić tylko iść powoli na przeciwnika ponieważ jak kampimy to można nas łatwiej zabić.To tylko moja wypowiedź wzięta z doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Bardzo ładnie opisany poradnik! Masz piwo za dobrą robotę. Zgodzę z Dantusiem co do tego maskowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dzięki za te dobre oceny . Dantuś, zle napisałem. Kampić na początku rundy przez chwile , a pózniej zacząc powoli iśc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Doskonały poradnik^^Pierwszy raz widzę coś takiego. Przydatny dla początkujących ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Według mnie to każdy wie , ale czy naprawde jest ktoś kto 1 raz gra w csa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Lewy, znajdzie się ktoś kto pierwszy raz gra z AWP ;] Dzięki za opinie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymeK 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nom fajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Fajny poradnik,piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi