Corin 2 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 1. Nick: Corin 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/Corin/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Dominik pochodzę z okolic Wrocławia.Składam to podanie poniewaz.Kiedy wbijam rano okolo godziny 10-11 zawsze sa 2-3 osoby ktore łamią regulamin, i oczywiscie nie ma zadnego admina. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:116045637 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4 godziny dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze 2-3 godziny weekendy okolo 5 godzin 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jestem na Nie. Osobiście nic nie mam do ciebię. Nie znam cię i widziałem cię może z raz na serwerze. Masz 50h przegranych, a aktywność na forum bardzo słaba... Daj się poznać, pokaż się z dobrej strony na serwerze. Mógłbyś bardziej się postarać, pisząc to podanie... Pkt. 8 nie mówi mi za wiele o tobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jestem na nie Grałem często na serwerze i ani razu ciebie nie widziałem "Pograj jeszcze troszkę udowodnij nam, że byś był dobrym adminem i to co najważniejsze Ogarniętym i wtedy złóż ponownie podanie" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMako 0 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jestem na nie rzadko widzę cie na serwie i mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi