jasio Boyka 16 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: jasio Boyka 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rossi 3.Admin/Gracz : Rossi 4.SID/IP oskarżanego:nie zdążyłem skopiować bo se wyszedł 5.Data i godzina: 09102015 ok 18,09 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): pod spodem wycinek z saya, nie cały jeszcze wcześniej na u@ mu pisałem 7.Opis sytuacji:po raz drugi dzisiejszego dnia dlatego piszę skargę na serwie gra gracz o nicku donn z aktywnym inf o tym rossiego on 2 raz po 1-2 min se wychodzi z serwa jakby nigdy nic miało to miejsce teraz i jakąś godz wczesniej ponad to przedwczoraj jak dobrze pamiętam, na mapie eldorado Rossi skanował przez płot z awp z respa ct na tt odrazu na poczatku gineli gracze bez możliwości zrobienia kroku,zwróciłem uwage,że jest zakaz według regu na co rossi powiedział,żebym ,,zamkną morde,, .Nie wiem czy ten człowiek wie po co, do i dlaczego jest adminem. Poniżej wycinek z saya, a to link bana donna http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=8687 Zostales zabity przez Donn i dostales 50 expa oraz 1 monet Krowa killed Donn with awp Informacje : Wpisz amx_ip w konsoli by dowiedziec sie jakie ktos ma IP Krowa killed patrix with awp Default-TB [423465] dropped [Zeus] *DEAD* NAniego : /zamien [Taktyk Wojenny] [VIP] *DEAD* jasio Boyka : rossi don ma aktywnego [Czlowiek bez glowy] *DEAD* KaszaBiceps : /rynek [Teleporter] *DEAD* HektorPL : /wymien [Taktyk Wojenny] [VIP] *DEAD* jasio Boyka jasio Boyka has nominated map de_westwood, say "nominations" to see a list [Taktyk Wojenny] [VIP] jasio Boyka : westwood Krawczyk is joining the Terrorist force Sp!ryt ^^ (RADIO): Enemy spotted. Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. KaszaBiceps killed Kuman with tmp Kaneki [17] (RADIO): Fire in the hole! Krowa killed EasyBoy with awp Ojciec Mateusz (RADIO): Fire in the hole! [Zeus] NAniego : obecnie mam 314 hp jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! *** ~//autk0. killed Sp!ryt ^^ with a headshot from mp5navy *** [strzelec Wyborowy] Dominikaaaaa : /perk jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! [COD:CSC] Zdobyles Naboje oslepiajace. ~//autk0. killed KaszaBiceps with mp5navy MOUSE3 is unbound. [sklep] Kupiles losowy perk! *** ~//autk0. killed Dominikaaaaa with a headshot from mp5navy *** Default-TB [423465] dropped *** ~//autk0. killed Rossi with a headshot from mp5navy *** *** Kaneki [17] killed HektorPL with a headshot from m4a1 *** Default-TB [423465] connected Informacje : Nie chcesz widziec modeli? Wpisz /modele Ojciec Mateusz killed mr. d0ktor with ak47 NAniego killed Shithappends with blyskawica jasio Boyka killed ~//autk0. with m4a1 Default-TB [423465] is joining the Counter-Terrorist force *** NAniego killed Ojciec Mateusz with a headshot from ak47 *** jasio Boyka (RADIO): Fire in the hole! Rossi dropped Rossi has left the game Edytowane 9 Października 2015 przez jasio Boyka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie przedstawiłeś żadnych konkretnych dowód, które popierałyby Twoje zarzuty. Rossi i tak stracił admina za swoją aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi