Omega* 2 077 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) MARSJANIN \ GATUNEK: Akcja, Sci-FiPREMIERA: 2 października 2015 PRODUKCJA: USAREŻYSERIA: Ridley Scott SCENARIUSZ: Drew Goddard GŁOWNI BOHATEROWIE: Matt Damon (Mark Watney) Jessica Chastain (Melissa Lewis) Kristen Wiig (Annie Montrose) OPIS FILMU: Po nieudanej ekspedycji nasz główny bohater zostaje sam jak palec na marsie. Oczywiście jego zadanie jest proste - Przetrwać! Główny bohater na początku filmu musi od razu się ratować ponieważ przeszła ogromna burza piaskowa. Jedyną możliwością była ucieczka. Kiedy Mark odzyskał przytomność uświadamia sobie że jest na Marsie. Zapasów ze sobą miał mało i niestety był sam. Nie miał żadnego kontaktu z Ziemią. Wszyscy pomyśleli sobie że zginął i nikt nie wysłał żadnej pomocy. Mark nie chce się poddać i próbuje walczyć. MOJA OPINIA: Marsjanin to film podobny do Grawitacji ( recenzja tego filmu znajduje się w tym dziale z tego co pamiętam ) Ogólnie film mi się bardzo podoba. Główny bohater pokazuje nam że można przetrwać nawet na innej planecie lecz trzeba troszeczkę pomyśleć i pokombinować co widać na filmie. Powiem tak jeśli ktoś lubi mocne Sci-Fi to polecam film. Na filmach czasami się wzruszam no i tak było tym razem. Dlaczego? Zobaczcie sami! Polecam CIEKAWOSTKI: Irrfan Khan otrzymał propozycję zagrania jednej z ról. Musiał jednak odmówić ze względu na kolidujące zobowiązania wobec filmu Piku. Drew Goddard był na pewnym etapie produkcji przymierzany na stanowisko reżysera, jednak odmówił z powodu zaangażowania w film "Sinister Six". Film był kręcony w Budapeszcie i Etyek (Węgry) oraz na terenie doliny Wadi Rum (Jordania). ZWIASTUN: Edytowane 20 Marca 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Widziałam tego filmu zwiastun, muszę przyznać, że strasznie mnie zaciekawił, z pewnością obejrzę. Dziękuje za przypomnienie oraz mam nadzieję, że będzie dobry ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Szczerze? to przyznam że mnie ta recenzja równiez zaciekawiła i ten zwiastun. Napewno go obejrze. + OMEGA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Idealny zwiastun , ciekawy , zawiera też nutkę ciekawości i przerażenia . Idę dzisiaj na to do kina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Byłem na tym i jest warty obejrzenia Polecam każdemu iść na ten film. Ładnie opisany film +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam ,przepraszam na starcie że odświeżam stary już temat ,ale chciałbym zapytać czy ktoś już ten film z was obejrzał ? Ile dałby w Skali 1-10 ,Jaka jest jego opinia? I czy warto na ten film poświecić czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Elizjum byl swietny to i to musi byc swietne. Czy ktos ma jakis link do tego filmu? Pojawil sie w internecie? Bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 http://www.cda.pl/video/53700548prosze bardzo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Śpioch lepszej oceny nie znajdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hehe i tak obejrzę Dzięki ciapaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No nie mogę Parę dni temu odpaliłem sobie audiobooka i jestem w połowie, a tutaj widzę, że jest film Na razie nie będę sobie spoilował, poczekam aż przesłucham książkę, ale moja wyobraźnia podczas słuchania powoduje, że mam wysokie oczekiwania co do tego filmu i mam nadzieję, że się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi