Shadow 3 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 1. Nick: ENVYUS k1o,Shadow*Biedronka 2. Imię:Karol 3. Wiek:16 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/134398 8. Steam_ID:STEAM_0:0:125916308 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Cześć mam na imię Karol.Chodzę do Liceum Ogólnokształcącego w Kielcach.Interesuje się grami komputerowymi jak i sportem oraz e-sportem. Większość czasu poświecam komputerowi jak i dzewczynie,Lubię słuchać muzyki (Rap) Nie ograniczam się do jednego gatunku.Często słucham rad młodzych jak i starszych.Chciałbym Zostać adminem ,ponieważ sporo czasu powiecam na granie w cs go. Często siedze na serwerze ,lecz ostatnio troche mnie nie było ,ponieważ grałem sporo mm (matchmaking). 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-6h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 14-21 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:około 1500h +wcześniejsze wersje counter strike 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 +Duży staż na serwerze+ Czas gry w tygodniu i weekend'y+ Wiek+ Staż+ SkładkaJak na ten moment jestem na Tak. Pozdrawiam Mati ;* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKERPROPL 8 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 +Bardzo duży staż na serwerze +Czas gry+SkładkaZ doświadczenia wiem, że jest miły zawsze daje dobre rady i upomina ludzi na serwerze. Zawsze kiedy ktoś na serwerze łamie regulamin, to informuje mnie czy Wojtka. Myślę że można dać mu szansę.Pozdrawiam STALKER 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 +Składka +Mikrofon +Często widuję go na serwerze +Dobry staż w cs Jestem na TAK Pozdrawiam Amej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Haha do czego to doszło Chwilę mnie nie ma i 3 podania. Trzeba powoli się bać o fuchę bo nas nowi wygryzą A tak już na poważnie: -wiek -składka -godziny na serwerze -znasz regulamin Myślę też że smx ogarniesz szybko. Jestem na TAK (i tak wiem że jesteś cziterem,czekam na VACa) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 +staż +zachowanie +zaangażowanie Jestem na tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Prosze prosze kogo turaj mamy, oczywiście ze tak. Gracz aktywny, pomaga, sporo gra na serwerze, wymagana ilośc postów rownież posiada, jest rozpoznawany - wszystkie wymagania spelnia. Przyda sie kolejna osoba w gronie administacji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baNia` 13 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Bez zastrzeżeń, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi