ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Cześć. Mam pytanie odnośnie internetu. Czy da się ustawić coś takiego jak % interntu przydzielany dla danego urządzenia w domu? Mam w domu: PC Brata PC Mój PC/Telefon mamy Wszyscy prócz mnie korzystają głównie z YT/Facebooka i strasznie tnie podczas gdy ja gram np. w CS:GO. Czy dałoby się jakoś ustawić abym miał ten minimalny % i nie miał lagów? Słyszałem coś kiedyś, że w routerze coś tam trzeba pogrzebać, ale się niestety na tym nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jest to możliwe, lecz ja Ci nie pomogę, mogę Cię tylko przekierować na strony na, których otrzymasz rzetelną pomoc od profesjonalistów (tu: prawdziwych informatyków), grzebanie przy routerze za radą nowicjuszy jest ryzykowne, bo może Ci internety wyłączyć (if you know what i've mean). Dobrze, to polecam zasięgnąć pomocy na forach elektrody lub na facebook'owej grupie Typowy technik informatyk. Niech Cię nazwa grupy nie przestraszy, nie raz, nie dwa pomagali mi tam w rozwiązaniu jakiś problemów. Pisząc tu, czy tam pamiętaj o podaniu modelu routera, może to być dosyć pomoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dziękuję kumplu, pomogli ustawić Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi