JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Nick:JC PLAMBYGGPowód:z góry przepraszam, że dopiero teraz ale nawet nie miałem czasu, żeby odpalić laptopa i składam spóźnioną informacje o swojej nieobecności z ostatnich 2 tygodni. Ponieważ no niestety rozwodzą się moi rodzice musiałem pomóc mamie "poprostu była załamana Ojca zdradą no i niemiałem zabardzo jak grać + że przez ten czas nie było mnie w domu... PrzepraszamCzas nieobecności: ostatnie 2 tygodnie i teraz do środy będę też mało grać ponieważ w środę będzie 1 rozprawa po tym już będę grać tak często jak przed tą sprawą... Cos od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Ojej przykro mi.. Trzymaj sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Trzymaj sie,powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi