Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Exe'c.

MrRemix007

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Exe'c
2. Imię:  Paweł.
3. Wiek: 18 Lat.
4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre.
5. Mikrofon(Tak/Nie) Nie mam.
6. Składka(Tak/Nie): Tak.
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Exe%27c/193.33.177.87:27051/- I tutaj zaczyna sie problem. Na serwerze dużo czasu nie mam przegrane, aczkolwiek ten serwer długo nie stoi. Niedawno bodajże dopiero wszedł, o ile sie nie myle.
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** : Jestem odpowiedzialną i miłą osobą. Staram sie pomóc w rozwinięciu sie nowego serwera. Na serwerze panuje Chaos, admini są bardzo rzadko Online, aczkolwiek dzisiaj żadnego nie widziałem.  Dzisiejsza sytuacja była taka, iż Gracz siedział w CT przez bodajże 4 mapy, freekillował, CT wpisywało sobie kille podczas życzeń, no więc troche psują jednak te rozgrywke. Adminowałem wiele razy na serwerach Jailbreak, więc potrafie rozpoznać Freekilla, od normalnego killa. Na Tym serwerze częstym błędem jest prowadzenie podczas gdy minął czas i jest FD, i wtedy właśnie zaczynają się te Freekille. Co jest strasznym psuciem rozgrywki bardziej "doświadczonym" graczom.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie mam steama. Ale w każdej chwili moge mieć z CS'em.
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:  To zależne. Od 2 do 3 godzin dziennie. Moja rozgrywka dopiero sie zaczęła wczoraj, aczkolwiek obiecuje, że moje godziny zostaną nadrobione.
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:  18 - Dni robocze, 8? - Weekend. 
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat.
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Admin Deathrun u Sioma, Admin COD 4k1 lvl u Kryptona.

Warn jest w trakcie odrabiania.

Edytowane przez MrRemix007

Jestem mocno na nie.

Mało godzin i najgorsze jest to że nie posiadasz mikrofonu. Słyszałem że to najważniejszy punkt

A serwer już trochę stoi..

Edytowane przez Omєga *

To podanie według mnie powinno być odrzucone z miejsca, bo najważniejszą rzeczą jest mikrofon, którego ty nie posiadasz.

Na dodatek twoja aktywność jest zerowa, serwer ma +/- 2 miesiące, więc tłumaczenie się zerową aktywnością z tego powodu jest wręcz słabe. To nie jest DR, gdzie pograsz 3 godziny w tygodniu i każdy Ci będzie pisał, że jest na tak. 

Jak już się pewnie domyśliłeś jestem na nie, pograj z tydzień może dwa wnet napisz podanie, jeśli twoja aktywność będzie zadowalająca, to być może Cię poprę. 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności