dzika ryba 982 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Cela 211 Gatunek: Dramat, akcja Produkcja: Francja, Hiszpania Premiera: 4 września 2009 (świat) Opis filmu: Główny bohater filmu, czyli Juan- Początkujący strażnik więzienny, który przybywa do nowego miejsca pracy dzień przed oficjalnym rozpoczęciem. Jest zaręczony i oczekuje razem z narzeczoną przyjścia na świat dziecka. Podekscytowany wielkim powodzeniem w życiu, chce wypaść równie dobrze w oczach nowych współpracowników, dlatego właśnie zjawia się w pracy wcześniej. Juan uważnie słucha mężczyzny, który opowiada mu o więzieniu i daje rady jak zachowywać się, by nie wzbudzić nienawiści więźniów i nie być narażonym na ich zemstę. Chwilę później niespodziewanie wybucha bunt, mężczyzna zostaje zraniony w głowę, a następnie przeniesiony w celu uchronienia do pustej celi nr 211. Juan odzyskuje przytomność i zdaje sobie sprawę, że jeśli więźniowie zauważą, że jest on jednym ze strażników-zabiją go. Rozpoczyna się walka o przeżycie mężczyzny, zaczyna on sprytnie udawać jednego z ukaranych. Moja ocena: Daję dobre 8/10. Film ciekawy i przede wszystkim dużo akcji xd polecam Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ledwo przeczytałem recenzje i już lecę go oglądać ^^ Ładnie napisane +++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Również mogę polecić, film - miodzio :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wydaje sie byc bardzo spoko. Dzisiaj chyba nawet obejrze! Recenzja oczywiscie na plusik +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 pieknie napisane :vvvvvvvvvvv film kiedys obejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi