Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 1. Nick: Tymbarkowa ;32. Imię: Kinga3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Do obgadania z opiekunem jednak na razie nie.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%5BAO5%5D%20Tymbarkowa%20%3B3/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Sieeeeemanko xD no to mam na imię Kinga, mieszkam na śląsku, ma 19 lat. Jestem w miarę opanowana osobą staram się utrzymywać dobry kontakt z każdym. Dlaczego ja mam zostać adminem? Hmm wydaje mi się że jestem trochę rozpoznawalna, często jestem na serwerze i wydaje mi się że nie ma ze mną większych problemów. Kilka osób proponowało mi żebym złożyła podanie ale bałam się jak wyrobie z czasem (mieszkam z bratem tylko więc obowiązków dużo, plus do tego szkoła) jednak patrząc na moje gt wydaje mi się że spokojnie jestem w stanie pełnić funkcje admina tym bardziej, że nie ma ich zbyt dużo, a niestety często wchodzą osoby, które łamią regulamin. Właśnie ! Jeśli chodzi o regulamin to znam go już bardzo dobrze więc, myślę, ze przydam się do pomocy 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak, STEAM_0:0:204659010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Różnie, myślę że dwie godziny dziennie to jest takie minimum ale też zależy od dnia itp.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze po 15-16 do późnego wieczora, w weekendy o każdej porze można mnie spotkać 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: jakieś 3 lata już będzie13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem, nawet na tej sieci 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zdecydowanie na TAK: -Ogarnięta jak mało kto -Bardzo sympatyczna -Często na serwerze W końcu się odważyłaś złożyć podanie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 W końcu ktoś konsekwentny złożył podanie. Gra praktycznie od początku, gdy serwer wystartował, jest bardzo rozpoznawalną osobą, przy czym bardzo lubianą. Często pomaga sieci. Doświadczenie jako admin, w dodatku jedna z niewielu potrafiących dostatecznie dobrze prowadzić. Posiada steam, co jest przydatne, bezproblemowa i komunikatywna. Podanie bardzo dobrze napisane, w skrócie praktycznie same plusy. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi