JayMcKenzie 393 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) No cóż, wybór padł na mnie Pytania zadawać w komentarzach ^_^ Czas macie do 16.10 godz. 19. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 [P] Lubisz mnie jeszcze? [P] Czemu jesteś takim botem? [P] Za co mnie lubisz? [P] Ulubiony serwer 1.6? [P] Grasz w GO? [P] Grasz jeszcze w lola? [P] Masz swoją drugą połówkę? [P] Chce ci się odpowiadać na te pytania? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dlaczego jesteś ciapą? Lubisz rodzinę addamsów? Ulubiony film? Lubisz pandy? Ulubiony kolor? Jakie masz oceny w szkole? Dobrze się uczysz? Masz już uwagi? Hobby? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 [P] Dlaczego, gdy napisałem na say'u Gay McKezie dostałem kicka? :/ [P] Dlaczego jesteś botem Cię często zabijałem? [P] Masz drugą połówkę? (nie chodzi mi tutaj o 0,5l...) [P] Jakieś szczególne zainteresowania? [P] Jesteś rudy? [P] Skąd pochodzisz? [P] Dlaczego czasami nie chcesz wymówić słowa "terrarium"? xD [P] Lubisz mnie prawda? (nie kłam, że nie) [P] Ta (w twoim awatarze) piłka znana również jako Poland ball, to jakiś objaw patriotyzmu czy tylko tak sobie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jak trafiłeś na nasza siec Twój ulubiony serwer? Co robisz w wolnym czasie? Pijesz/palisz? Plany na przyszłość? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 [P] Masz jakieś znaki szczególne? [P] Umiesz gotować? [P] Jesteś zboczeńcem? [P] Ile chcesz mieć dzieci? [P] Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Czemu akurat JailBreak?Czy ogarniesz, że jestem dziewczyną? :_:Pasja życiowa?Jak widzisz się za 20 lat?Wymarzona podróż?Najlepsza impreza? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 [P] Ulubione zwierzę ? [P] Czego się najbardziej boisz ? [P] Czy Polska wygra euro w 2016, jak nie to kto ? xD [P] Ile lat ma Twoja mama ? [P] Ulubiona mapa cs 1.6 ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 [P] Gatunek filmowy to? Masz rodzenstwo? Chodzisz do kosciola? Grasz w piłke nożna? a moze grasz w jakims klubie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi