nukkuA 47 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam! Chciałbym zgłosić problem z perkami, a mianowicie: przedmioty, które mają dać nam jakąś broń nie działają, np. "Scout","Zestaw Strzelca". Kilka razy dostałem jeden z tych perków i ani razu nie mogłem go użyć, gdyż nie dostawałem broni. Mam nadzieję, że naprawicie te perki, a jeżeli nie dacie rady, to przynajmniej je usuńcie, żeby nie mylić ludzi. PS. Proszę również o zmianę opisu Medyka, gdyż może on wskrzesić tylko jedna osobę, a nie tak jak to widnieje w opisie - dwie. Pozdrawiam, nukkuA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Perki te działały do tej pory bez zarzutu, postaramy się z tym uporać jak najszybciej. A co do Medyka, może wskrzesić 2 osoby dopiero na wyższym LVL, bądź max INT tego Ci dokładnie nie powiem ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Więc to tak działa, super A co do perków, nie wiem, może tylko mi nie działają, a może w ogóle, lepiej to sprawdzić. Dzięki za wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Naprawione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi