aRaGoRn 6 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 1. Nick:aRaGoRn2. Imię:Sebastian3. Wiek: 274. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:opisac siebie więc 27 lat pracuje w godzinach 7-16 tylko dla tego ze jestem popoludniami aktywny i chce zeby na serwerze gralo mniej nieuczciwych graczy i gralo sie milo i przyjemnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: okolo3-5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w kazdej wolnej chwili12. Staż w grze Counter Strike 1.6:od początku wersji z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):bylem na kilku serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Dopiero co straciles adma, popraw aktywność na forum jak i na serwie.Jestem za okresem próbnym. Edytowane 12 Października 2015 przez promistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan 4 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dopiero admina.Ci odebrali... Slaba aktywnosc na forum Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jak poprawisz odrobinkę aktywność w dziale DD2 i na forum to będę na 100% na tak + jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Pomimo faktu, że straciłeś admina z własnej winy, to i tak będę na tak. Pomijając fakt, że podpunkt 8 jest słabo napisany. Przede wszystkim aktywność wcześniejsza, teraz jest z nią gorzej, ale liczę na to, że to ulegnie poprawę, nie raz gdy wchodziłem na serwer to Ciebie widziałem. Nie było z tobą żadnych problemów. Składka będzie zapłacona, odpowiedni wiek, oraz doświadczenie jako admin. To powinno wystarczyć. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Podanie napisane byle jak, GT od 5 dni miesza się z zerem i fakt, że straciłeś admina z własnej winy skreśla Cię w kandydaturze.Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jestem na nie. Niedawno straciłeś admina przez to, że nie byłeś aktywny, a teraz znowu składasz podanie? Może pograj tydzień,dwa i popraw aktywność.W pkt.8 nic się o tobie nie dowiedziałem, oprócz tego ile masz lat i w jakich godzinach pracujesz - nie przekonuję mnie to. Piszesz, że jesteś na serwerze po 3-5h dziennie, podczas gdy twoje GT mówi co innego. Pograj, pokaż że Ci zależy. Straciłeś admina ze swojej winy i już chcesz z powrotem flagi...NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dopiero co odebrałem admina Pograj jeżeli będę widział że ci zależy wtedy dam ci 2 szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi