Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE][UBT]Jockerek (2)

Jockerek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Jockerek

Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans.

Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 4 lata.

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak.

Ile czasu poświęcasz forum?: Co najmniej 4 godziny dziennie.

Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Aim, Wallhack, NoFlash, NoSmoke, TriggerBot, Esp, Speedhack, skrypty na no recoil + na bh, celownik do awp.

Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami.

Doświadczenie na podobnym stanowisku: Admin odd2. Byłem na innej sieci w UBT, miałem swoją sieć.

Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Gracjan. Swoją karierę z naszą siecią zacząłem ponad pół roku temu. Aczkolwiek na pierwszym serwerze na jakim tu grałem, którym był DeathRun, zacząłem grać spokojnie rok temu. Mam duże doświadczenie w grze, i dużo wolnego czasu. Lubię pomagać. Wieczorem mogę siedzieć spokooojnie po 3 godzinki. W nocy jeszcze więcej. Mam różne godziny pracy więc mogę także siedzieć nad ranem, podczas gdy reszta UBTeamu jest w pracy/szkole.

• Like 4

Do 1.6 dużo ludzi jest lecz jeszcze jedna osoba mogła by się przydać. Jesteś ogarnięty odróżniasz czity od zwykłych dobrych graczy i mam nadzieję że bez żadnego problemu sobie poradzisz.

Wymagania:

+Co najmniej 3 dni spędzonych na froum

+Przynajmniej 50 postów napisanych na forum

+Konto na forum powyżej 2 miesięcy

+Chęć pomagania innym użytkownikom

+Czyste konto (Brak warnów)

+Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji

+Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna)

Jockerek spełnia wszystkie wymagania, jest aktywny na forum jak zarówno na TeamSpeak, posiada chęć pomagania innym ~ chociażby udzielił mi pomocy kiedy jeden z użytkowników napisał do mnie z wiadomością iż uważa pewnego gracza za odpalonego, a wydany werdykt był zupełnie inny, a ja jako iż na 1.6 nie gram, żadnego z członków UBTeam o później godzinie nie widziałam, napisałam do Jockerka z pomocą który natychmiastowo zajął się  sprawą i napisał mi jak to wyglądało. Dodatkowo jest to jego druga próba, co oznacza, że nie poddaje się i dalej utrzymuje się w kwestii iż na to stanowisko się nadaję. 

Miejsce w UBTeam się zwolniło gdzie niedawno jeden z członków nas opuścił, a poprzednim razem za duża ich ilość była przyczyną mojej negatywnej wypowiedzi tym razem mogę napisać, że uważam iż Jockerek da sobie radę i myślę, że podoła temu zadaniu. 

Na tak. 

Pozdrawiam,

Queen Besiałke

• Like 2

Omєga * zawinął swój pakunek i poszedł w świat więc jestem za okresem próbnym. Najpierw chciałbym zobaczyć czy jest aktywny. Jeżeli będzie aktywny i będzie sumiennie wykonywał obowiązki to będę za przyjęciem.

Piszesz podanie 2 raz, co znaczy, że chyba zależy ci na tej funkcji xd

Moim zadaniem można dać ci szansę.

+Masz doświadczenie z czitami

+4 godzinki na forum to dużo, do tego mówisz, że masz dużo wolnego czasu

+Dobry staż w cs 1.6

Nie oszukujmy się, teraźniejszy UBT bez Natalii radzi sobie średnio (to nie tylko moja opinia), nowa osoba nie zaszkodzi, a może pomóc.

Szansę warto dać, może Jockerek nam zabłyśnie xD

• Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :)

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności