Jockerek 78 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nick: Jockerek Wiek: 20 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 4 lata. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak. Ile czasu poświęcasz forum?: Co najmniej 4 godziny dziennie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Aim, Wallhack, NoFlash, NoSmoke, TriggerBot, Esp, Speedhack, skrypty na no recoil + na bh, celownik do awp. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Admin odd2. Byłem na innej sieci w UBT, miałem swoją sieć. Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Gracjan. Swoją karierę z naszą siecią zacząłem ponad pół roku temu. Aczkolwiek na pierwszym serwerze na jakim tu grałem, którym był DeathRun, zacząłem grać spokojnie rok temu. Mam duże doświadczenie w grze, i dużo wolnego czasu. Lubię pomagać. Wieczorem mogę siedzieć spokooojnie po 3 godzinki. W nocy jeszcze więcej. Mam różne godziny pracy więc mogę także siedzieć nad ranem, podczas gdy reszta UBTeamu jest w pracy/szkole. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Do 1.6 dużo ludzi jest lecz jeszcze jedna osoba mogła by się przydać. Jesteś ogarnięty odróżniasz czity od zwykłych dobrych graczy i mam nadzieję że bez żadnego problemu sobie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W ciągu dalszym myślę że jest nas wystarczająco, ale jeżeli Karol zdecyduje,że za mało osób jest w UBT to jestem na Tak. Wiek + Doświadczenie + Trochę gorzej z aktywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Podanie ładne napisane. Widać, że masz doświadczenie, ale jest już moim zdaniem dużo osób w UBT i lemiwiki z majkim szybko rozpatrują podania. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Wymagania: +Co najmniej 3 dni spędzonych na froum +Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej 2 miesięcy +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) Jockerek spełnia wszystkie wymagania, jest aktywny na forum jak zarówno na TeamSpeak, posiada chęć pomagania innym ~ chociażby udzielił mi pomocy kiedy jeden z użytkowników napisał do mnie z wiadomością iż uważa pewnego gracza za odpalonego, a wydany werdykt był zupełnie inny, a ja jako iż na 1.6 nie gram, żadnego z członków UBTeam o później godzinie nie widziałam, napisałam do Jockerka z pomocą który natychmiastowo zajął się sprawą i napisał mi jak to wyglądało. Dodatkowo jest to jego druga próba, co oznacza, że nie poddaje się i dalej utrzymuje się w kwestii iż na to stanowisko się nadaję. Miejsce w UBTeam się zwolniło gdzie niedawno jeden z członków nas opuścił, a poprzednim razem za duża ich ilość była przyczyną mojej negatywnej wypowiedzi tym razem mogę napisać, że uważam iż Jockerek da sobie radę i myślę, że podoła temu zadaniu. Na tak. Pozdrawiam, Queen Besiałke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Omєga * zawinął swój pakunek i poszedł w świat więc jestem za okresem próbnym. Najpierw chciałbym zobaczyć czy jest aktywny. Jeżeli będzie aktywny i będzie sumiennie wykonywał obowiązki to będę za przyjęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Piszesz podanie 2 raz, co znaczy, że chyba zależy ci na tej funkcji xd Moim zadaniem można dać ci szansę. +Masz doświadczenie z czitami +4 godzinki na forum to dużo, do tego mówisz, że masz dużo wolnego czasu +Dobry staż w cs 1.6 Nie oszukujmy się, teraźniejszy UBT bez Natalii radzi sobie średnio (to nie tylko moja opinia), nowa osoba nie zaszkodzi, a może pomóc. Szansę warto dać, może Jockerek nam zabłyśnie xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi