Neffju 328 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nick: NeffjuPowod: Prywatne SprawyCzas nieobecnosci: minimum tydzieńCos od siebie: Przepraszam Karol, miałem teraz zająć się serwerem. Niestety w tej chwili wszystko mi się sypie. Potrzebuje trochę czasu, potrzebuje go żeby dojść do siebie. Pasy do mojego konta dałem Prajdowi, wiesz w razie czego. Chce żeby był moim zastępca. Sorry Jasiu, Imigrancie (bez obrazy prajd) nie będę mógł was wkurzac przez najbliższy czas. Mam nadzieję że szybko wrócę. Do zobaczenia Neffju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Trzymaj sie , wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi