ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Kilka propozycji ode mnie: Poprawienie legendy grup na forum. W legendzie Właściciel & Administrator nie mają gwiazdek w okół tekstu. Zmiana "plakietek" grup. Dlaczego? Moim zdaniem nie pasują one do czarnego stylu. Na białym są dobre, ale na czarnym już nie. (to tylko moje zdanie) Dodanie systemu nagród - dzięki temu systemowi można byłoby zorganizować wiele konkursów w poszczególnych działach. Więc teraz kilka przykładów: Przykładowe rozwiązanie z nowymi "plakietkami" grup bądź całkowite pozbycie się ich. Przykłady A: Przykłady A będą idealnie pasowały do plakietek, ponieważ byłyby one również prostokątne. Przykłady B: Przykład B są zaczerpnięte ze znanego forum, według są mnie okej, kojarzą mi się z IPB. Według mnie zmiana na jednen z podanych przykładów byłaby dobra, bardziej jestem za przykładami A. Ostatnią rzecz jaką proponuję dodać to AWARDS - nagrody. Dzięki temu systemowi moglibyśmy organizować różne konkursy o plakietki w różnych działach. Przykład plakietek: Na screenie wygląda to źle, bo za dużo już w kodzie grzebałem i za małą plakietkę zrobiłem, ale to tylko takie demo Jak propozycja zostanie przyjęta to zrobię kilka lepszych plakietek, ta jest tylko na pokaz i to za mała ^.^ Link do pobrania: https://community.invisionpower.com/files/file/2650-awards-system/ Edytowane 12 Października 2015 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Według mnie powinno się zostawić, tak jak to jest. Kwestia gustu, jednemu się spodoba, drugiemu nie. Co do systemu nagród, to nie jestem do końca przekonany czy to jest w zasadzie potrzebne. Ogółem do samych pomysłów jestem na nie oprócz tego: Poprawienie legendy grup na forum. W legendzie Właściciel & Administrator nie mają gwiazdek w okół tekstu. To już Karolowi zgłaszałem, ale widocznie zapomniał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Ze zmianą plakietek jestem na nie. Mi się podobają i mogą zostać. Po prostu sa ładne ;d A co nagród to myślę że jest na razie zbędne lecz mogę sie mylić Edytowane 12 Października 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zmiana plakietek dla mnie odpada, aktualny wygląd moim zdaniem jest dobry poza tym odróżnia się, a nie będziemy mieli coś podobnego do innej sieci. Jednak to już kwestia gustu. Co do systemu nagród można połączyć go z jakimś konkursem, jednak to już zależy od Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Te nowe obrazki grup odpadają, a co do systemu nagród to też jest to na razie niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi