W@riaTT 0 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 1. Nick:W@riaT2. Imię:Piotr3. Wiek:20lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Oczywiście.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/W%40riaT/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam was.Mam na imię Piotrek,interesuję się muzyką i informatyką.A adminem mam zostać dlatego bo będę czyścił serwer przeciw hakerom i będę chciał żeby się rozwiał serwer bo dobrze się na nim gra,a szkoda żeby padł.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):BRAK10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:5/6h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:dni robocze od 14:30 w sobote o 12 w niedziele moge cały dzień12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W tej chwili na NIE . Dlaczego ? GT: Slabe ale widze Cb czesto na serwerze. Czas na forum: Tylko 4 godziny :/ Jak nadrobisz jestem na duze TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Brak wymagań. Pomimo tego jeszcze bardzo słabe GT i słaby punkt 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi