SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 PIEŚŃ BIEGOWA (tępo średnie) Kawalerii Powietrznej "6 Brygada Powietrznodesantowa" Osobiście podczas obozu szkoleniowego podawałem ją swojemu plutonowi. TEKST: Wrogu twe ataki na nic Pierwszy szwadron broni granic Stal bagnetu w ręku błyska Wnet go wróg poczuje z bliska Mundur działa jak przynęta Pragną dotknąć go dziewczęta Beryl został moją panią Życie swe bym oddał za nią Ref. o..o..oO... o..o..oO... Porucznika mamy w cipę Dba o całą swą ekipę swą ekipę Lecz gdy zajdziesz mu za skórę Izba chorych WAM lub sznurek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) " Mundur działa jak przynętaPragną dotknąć go dziewczęta "A jak jest jeżeli chodzi o mundur na kobiecie? Jestem dowódcą plutonu w mojej szkole i zastanawiam się..czy ten cytat działa w odwrotną stronę? Co mężczyźni myślą o kobietach w wojsku? Edytowane 13 Października 2015 przez dieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 " Mundur działa jak przynęta Pragną dotknąć go dziewczęta " A jak jest jeżeli chodzi o mundur na kobiecie? Jestem dowódcą plutonu w mojej szkole i zastanawiam się..czy ten cytat działa w odwrotną stronę? Co mężczyźni myślą o kobietach w wojsku? Dziewczyny w mundurze props, tylko jeżeli wiedzą jak go nosić i po co się go nosi Mi się bardzo podobają, moim znajomym również. No chyba, że widzę nieregulaminowe noszenie munduru, to mnie krew zalewa :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi