GryTrean 677 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam! Stworzyłem przed chwilą avatar, mam nadzieję że się spodoba choć był on robiony na szybko Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Widać białe tło pod tym garnkiem xD Czcionka moim zdaniem źle dobrana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Mówie na szybko robione Czcionki nie chciało mi się szukać. Nie chciało mi się dokładnie usuwać tego "białego tła". Avatar robiony na szybko i zostanie tylko na chwilę Edytowane 20 Października 2015 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebart 9 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jeśli na szybko to nie ma co oceniać. Jak wspomnieli powyżej, strasznie słabo wycięte + wszystko rozmazane. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nic specjalnego, nie trzyma sie ładu i składu oraz nie wycięte białe tło. Wstawianie pracy "na szybko" to dla mnie zwykle nabijanie posta. Opcja edytuj jak masz cos do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Fap 58 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ogólnie krój pisma, który stosują Virtus.Pro jest licencjonowany i nie można go używać bez wcześniejszego zakupu, więc plusik za szukanie czegoś podobnego. Oczywiście mógłbym czepiać się do detali jeżeli chodzi o wykończenie ale jak sam mówisz, że poprawisz to na dniach. Nie rozumiem co ma ogień do lampy Jinn'a ale luzik, chciałeś pokazać zarys Twojej koncepcji . Łap moją propozycję, może przypadnie Ci do gustu, może będziesz chciał coś z niej wziąć. Wbijam się w forum i badam jak różni ludzie postrzegają grafikę oraz jak otoczenie wpływa na to co jest uważane za "dobry design". Próbuję się dopasować bo to ciekawe doświadczenie i nie tego się uczyłem ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Grytrean co z edycja postu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi