aver 1 488 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam, Otóz wczoraj chciałem zrobic pewnemu graczowi ss'y i w ogóle go nie zbanowalo. Tzn na sayu wyskakiwało że robi ale go nie zbanowało. Myslałem że to jakis bug czy cuś ale wieczorem gdy znowu chciałem zrobic ss'y równiez nie dalo rade. Próbowałem przez amx_ss i amxmodmenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Może gracz miał zbugowany Staem ID (mial już bana na IP, a miał inny steam ID)?Nie zauważyłem tego problemu u innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie sądze. Próbowałem już na 5-6 osobach robic i nic (oczywiscie na odpale) i dalej ten sam bład. Dopiero musiałem innego admina prosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sprawdź na następnej mapie, jeżeli to nie zadziała, to ja nie wiem, flagi masz okej, masz admina dodanego tak jak każda inna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sprawdzałem to na paru innych mapkach i dalej to samo. Sam już nie wiem co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 To nie wiem, zreintaluj cs'a lub zmień nick w cs, bo ja innego powodu nie widzę. Wszystko działa poprawnie, masz te same uprawnienia, problem może leżeć albo po stronie nicku, albo dajesz jakimś dziwnym sposobem ts ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi