Magiczny erO 67 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 1. Nick:er0 ? 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/er0%20%3F/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz dlaczego akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Łukasz pochodzę z Szczecina, interesuję się piłką nożna, a także informatyką, trenuje mma. Czemu chcę zostać adminem ponieważ chcę pomóc w utrzymaniu serwera w jak najlepszym porządku i łapać ludzi którzy grają na czitach, Grywam rano bądź późnym wieczorem kiedy to najczęściej nie ma admina i chciałbym dać możliwość wszystkim grać bez przeszkód, bez czitów. Proszę o szansę 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):0:0:9712288 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:4-5 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:14-19 dni robocze weekend dużo mogę grać. . . 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jestem na nie Aktywność na forum i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja również na nie, nadrób aktywność, mało Cię widać na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Twoje GT: Do tego podanie nie przekonuje Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi