Jockerek 78 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nick: STOP CRY BRO:* Powód rezygnacji: Brak chęci do gry, brak możliwości. Coś od siebie: Rezygnuję z admina tylko na dd2. Nie mam chęci jak na razie na grę na odd2. Prawie nie ma mnie na serwerze a na moje miejscre może wejdzie ktoś bardzo aktywny. Poza tym na odd2 mam największy ping z sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ojjj botku, jak możesz Nie ładnie, sam admin ts i może UBT? :giggle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dodatkowo teraz mam ograniczony czas więc sami rozumiecie. Besi wystarczy a poza tym tym nie mam możliwości grania na dd2 bo co pare minut mam bany za ping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Szkoda tracić takiego bota :D .. wpadaj czasami nas odwiedzić Admin odebrany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Powodzenia najwiekszy bocie dd2,wpadaj czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 17 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi