NIUNIU1g 0 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nick:NIUNIU1gLink do SS: nie mam nie dostalem Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NIUNIU1g [AMXBans] Powod : ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : 0:1:56217036 [AMXBans] Twoje IP : ' 31.178.26.87 ' [AMXBans] ======================================== Serwer: esl mapsLink do bana: nie wiem jak w niego wejsc . Ps. Jaki Aimbot czy was ludzie cos nie wiem ? .... Nauczcie się grać. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Za wypowiedzenie się dostanę warna, ale nie chcę aby gracz otrzymał jak najszybciej odpowiedź. ab w naszym języku to nie aim bot tylko aktywny ban to znaczy że dostałeś bana i on nie stracił ważności a ty wszedłeś na serwer i grałeś. Jest druga opcja, że to nie twój ban, bo masz zmienne ip. Aby tego problemu się pozbyć (jeżeli to nie twój ban) to odłącz na 10 min ruter od prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Tak jak napisał kolega wyżej. Jeżeli to nie twój ban i masz zmienne ip wyłącz router na chwile. Jeżeli będą problemy kontaktuj się ze mną PW. Edytowane 15 Października 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi