Besi523 3 023 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jak zauważyliście zmiana ze wzorem pojawiła się również i na waszych serwerach, gdybym wiedziała to bym nie pisała wczoraj, a dopiero dziś posta. Chciałabym abyście poprawili wymagania według waszego uznania gdyż ja nie miałam waszych poprzednich regulaminów i nie mogłam dodać wymaganego wieku jak i spędzonych godzin według tego co pisaliście. Jedynie gdzie zmieniłam to na ODD2 1.6 Dlaczego ta zmiana została wprowadzona? Myślę, że są osoby które się zastanawiają nad tym, już Wam wyjaśniam. Jak wiecie bądź też nie, regulaminy wcześniej napisał Dytto, On zakończył u nas z rangą BANNED. Karol zadecydował, że nie wygląda stosowanie wchodzenie w wymagania, które napisane zostały przez osobę zbanowaną, dlatego poprosił mnie abym napisała i wstawiła je od nowa jak i również dla ogólnej estetyki. Click me! Z góry przepraszam jeżeli Wam to w jakikolwiek sposób sprawił problem. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 dsadsadsa Click me! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi