Omega* 2 077 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Cześć. Jeżeli ktoś się wybiera na PGA i chce się spotkać to prosze szukać małej grupki 5 osobowej w koszulach Cs-Classic.pl ( dodatkowo mam napis na plecach Omega ) + Jeżeli chcecie inny kontakt zapraszam na pw nr telefonu czy inne. Jeżeli ktoś szuka noclegu nie ma problemu mam 4 miejsca więc zapraszam. Minimalne wejście do domu [ pól litra ] żartuje oczywiście Koszulki sam robiłem XD to znaczy tylko zaprojektowałem Edytowane 15 Października 2015 przez Omєga * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja się nie wybieram, ale mogę zobaczyć te twoje koszulki? xD Jestem ciekaw jak wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Ja też jestem ciekawy jak wyglądają Daj fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Z tymi koszulkami to dobry pomysł. Sam bym sobie taką zrobił z własnym nadrukiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) napis wiekszy ale tu słabo wyglada i napis jest bardziej niżej Jednym słowem napis jest ogromny i widoczny ale na zdjęciu to słabo wygląda bo strona nie rozumie co to duża czcionka :< Po prostu chodzi o napis widoczny żebyście rozpoznali wiare Wiec prosze nie ocenia po zdjęciu bo nie ma sensu uwierzcie ;d jedna osoba ma czarną reszta biała ta białą robiłem przed chwilą taki sam napis bo usunąłem poprzednie foty Edytowane 15 Października 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 #OmegaProjektantMody XDDD Ja tam nie przyjadę ale miłej zabawy tam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dobrze, że ktoś będzie nas reklamować. GZ pomysłu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dobrze, że ktoś poszedł za radą i ubrał coś na siebie żeby nas reklamować, plusik dla Ciebie szwagier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Świetny pomysł mój ULUBIONY haj kiku. Jak uda mi się być to dam znać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jeśli będziesz jutro no to się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 CI co bedą to niech sobie fotke strzela xd na pamiątke <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Dziś jedna osoba mnie rozpoznała po nicku lecz ta osoba była z innej sieci z którą grałem mixy jeszcze w 1.6 więc miło miło ;d Spotkanie = Fotka Na koniec pga wrzuce wszystki fotki na forum Jak na razie 2 Edytowane 16 Października 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi