lemiwiki 212 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Imię: Wiktor Wiek: 15 Kontakt: Wszystko w profilu Twój nick na TS3: ★♥良好♥★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Mam dość sporo wolnego czasu, jestem aktywną i dość ogarniętą osobą.Łatwo dogaduję się z innymi osobami i lubię pomagać innym.Umiem rozwiązać spory jeśli jakieś się pojawią. Spędzam na ts3 bardzo dużo czasu.Więc łatwo będzie się ze mną skontaktować w razie potrzeby. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-8 godzin Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ale kiedyś już byłem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem kiedyś własnego ts więc dosyć duże. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jestem na tak ponieważ: +++ jest baaaardzo aktywną osobą +spełnia wymagania duży + za kulturę co na TS jest bardzo ważne -/+ jakość podania Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Na swój wiek, kultura i ogar co jest tutaj nikłe przy co niektórych osobach lub 70% rocznika 2k Aktywny na forum, dostępny na TS(aktywność) .. czego chcieć więcej Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zdecydowanie na TAK + Bardzo aktywny + Kulturalny + Pomocny + Ma dużo wolnego czasu Niejednokrotnie miałam okazję z nim rozmawiać i uważam, że spełni się w roli administratora 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Jestem na Tak jest bardzo pomocny .kulturalny aktywność ++ Edytowane 18 Października 2015 przez kozakZmC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi