lemiwiki 212 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Imię: Wiktor Wiek: 15 Kontakt: Wszystko w profilu Twój nick na TS3: ★♥良好♥★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Mam dość sporo wolnego czasu, jestem aktywną i dość ogarniętą osobą.Łatwo dogaduję się z innymi osobami i lubię pomagać innym.Umiem rozwiązać spory jeśli jakieś się pojawią. Spędzam na ts3 bardzo dużo czasu.Więc łatwo będzie się ze mną skontaktować w razie potrzeby. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-8 godzin Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ale kiedyś już byłem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem kiedyś własnego ts więc dosyć duże. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jestem na tak ponieważ: +++ jest baaaardzo aktywną osobą +spełnia wymagania duży + za kulturę co na TS jest bardzo ważne -/+ jakość podania Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Na swój wiek, kultura i ogar co jest tutaj nikłe przy co niektórych osobach lub 70% rocznika 2k Aktywny na forum, dostępny na TS(aktywność) .. czego chcieć więcej Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zdecydowanie na TAK + Bardzo aktywny + Kulturalny + Pomocny + Ma dużo wolnego czasu Niejednokrotnie miałam okazję z nim rozmawiać i uważam, że spełni się w roli administratora 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Jestem na Tak jest bardzo pomocny .kulturalny aktywność ++ Edytowane 18 Października 2015 przez kozakZmC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 25 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi