hajzemberg 2 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:hajzemberg 2. Imię:Bartek mam 22 lata w listopadzie więc prawie 22 nie ? 3. Wiek:22 4. Znajomość AMX (1-10):6 5. Sprawny i działający mikrofon:pól/na pól 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: nie ma mnie 8. Parę słów o sobie **:Czesc jestem bartek chce tu zostac adminem bo juz para razy naped nie para razy tylko kilka razy na inncyh sieciach wiec myśle ze sie nadam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Bo chce zwalczac aimy i itd znam wszystkie zasady adminowania 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_2:0:111576279 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:naped 5-6 godzin jak dziewczyna nie chce isc na zakupy xd 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):wszystkie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:5lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak ___________________________________________________________________ Edytowane 16 Października 2015 przez hajzemberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jestem na nie -nie widziałem Cię na serwerze nigdy -brak linku do gt -punkt 8 mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie ma linku do GT bo aż wstyd go podawać z 22minutami przegranymi http://www.gametracker.com/player/hajzemberg/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Czesc jestem bartek chce tu zostac adminem bo juz para razy naped nie para razy tylko kilka razy na inncyh sieciach wiec myśle ze sie nadam Jo ino rozumiem ze ty ze slaska, ale jo nie rozumiem cos ty tu napisol. Trza to troche zmodyfikowac na zrozumiole ? Bartuś, odpadasz z powodów m.in nie znam/y Cie , z forum ani serwera. Udzielaj się na forum, graj aktywnie na serwerze, wtedy za tydzien / 2 możesz próbować z podaniem, ok? Nie, nie przechodzisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Na nie malo aktywny na serwie jestes , brak gt .Pograj z nami troche i daj sie poznac i dopiero pisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Na nie : -Mała aktywność, -Na pewno nie masz 22 lat, -Podanie napisane byle jak, -Gt słabe jak nie wiem co..., -Pograj dłużej, zgłaszaj cheaterow, Bądź aktywny na forum. Może wtedy wszyscy zmienią zdanie, ale niestety jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Słaby ten twój żart - nie.- 34 minuty przegrane, aha. - "8. Parę słów o sobie :Czesc jestem bartek chce tu zostac adminem bo juz para razy naped nie para razy tylko kilka razy na inncyh sieciach wiec myśle ze sie nadam" słucham? - Nie masz na pewno 22 lat Edytowane 16 Października 2015 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi