James0v 1 688 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Typy Prac - -Avatar -Sygnatura Wymiary: - -Oba dopasowane do wymagań forum Render, Stock: - Zostawiam dla grafikaNapis/y: - Napisy chciałbym tylko w sygnaturce: "James0v." "Opiekun COD350" "UBTeaM"Tematyka: -Avatar: Chciałbym, żeby szło to w deseń mojego obecnego "profilowego", tajemniczość, cień, mrok itd... Zaś sygnatura może być kolorowa bądź też nie, to zostawiam grafikowi jako niespodziankę dla mnie.Kolorystka: - Zostawiam dla grafikaInne: - Za każdą pracę stawiam lajki, nie spieszcie się, nigdzie się nie wybieram, więc mam czas. Za każde staranie dziękuję z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Edytowane 16 Października 2015 przez ωιncнєѕтєr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Sygne już mam, dziękuję Ci Magda :wub: A co do avatara, bardzo mi się podoba ta tematyka, poczekam na coś jeszcze, na coś co idzie w tą stronę. Dziękuje wam bardzo, prace są naprawdę świetne :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nic lepszego nie mogłam znaleźć.. Wybacza. C: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Okej, zażyję sobie pierwszej pracy. Dziękuje wszystkim za "pomoc" . Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi