grzesiu332 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 1. Serwer:45k2. Nick:SebaSeba3. Imię:Grzesiu4. Wiek:165. Znajomość Amxx(0/10):9/106. Mikrofon(Tak/Nie):nie7. Składka(Tak/Nie):nie8. Czas spędzony na forum:Mało ale będe co dzienie wchodził9. Opisać siebie:No mam 16 lat lubię grać w nogę 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jestem ogarnięty nie wyzywam pomagam i już miałem admina11. Linki do reklam:http://cskill.pl/index.php?/topic/406-cs-classic/12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;Demko &Perm -Gdy ktoś nadużywa micro;3x Ostrzeżenie , Ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze;3x Ostrzeżenie , Ban 30 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 na nie .. nie widzialam Cie na serwie , albo slepa jestem , brak wszystkich reklam ..brak micro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 jetsem na nie brak reklam i mało siedzisz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na nie ani razu mnie widziałem się na serwie i mało siedzisz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Nie jesteś zarejestrownay w bazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi