.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Nick: .:Tomek:.Opis problemu: Po wejściu na wasz serwer deathrun i wbiciu na inny nie działają mi takie klawisze (Tylko w CS) jak: A,S,D. Nie mogę praktycznie poruszać się po CS. Używałem przycisku Use Defauls w CS. Oto SS mojej klawiatury z CS. Screenshoty: http://scr.hu/7dfi/qds04Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : GG- 55746727Inne: Brak Edytowane 16 Października 2015 przez .:Tomek:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 unbindall w konsoli, i spróbuj potem od nowa pobindować guziczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 szukaj pliku confing.cfg Najszybciej ikona cs 1.6 > prawy przycisk myszy (PPM) > właściwości pliku > Znajdź element docelowy > cstrike > config.cfg > PPM i odznaczasz 'tylko do odczytu' Potem standard w cs 1.6 już uruchomionego ponownie ustawiasz przywróć standardowe przypisania klawiszy Chyba że nie chce Ci się bawić, to wywalasz ten już zmodyfikowany confing.cfg i wrzucasz w pole ten > http://wklejto.pl/237430 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nadal to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 a zrób mi screen plików które masz w folderze cs'a (cstrike) i jaką wersje masz cs'a ? - nie chodzi o 1.6 albo skąd pobrałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 SS"y: 1. http://scr.hu/7dfi/hd1mg 2. http://scr.hu/7dfi/twkjr 3. http://scr.hu/7dfi/vw664 Pragnę dodać, że mam CS'a na Steam, a co do wersji to nie wiem jak to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No mogłem to pominąć, pytając o wersje NS/S. Jeżeli masz Steama to ss'y są zbędne. Zastanowie się, i dam ci na GG znać jak będę wiedział co jest problemem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Okey, dzięki za starania. Tak jak mówiłem wbiłem na serwer DR i wpisałem /fps. Nagle w górnym roku na środku wyświetlały mi się nazwy np. Adam: No i? itd. Na innych serwerach też. Wróciłem na DR i wpisałem /fpsback. Wszystko zniknęło ale nagle zacięło mi klawisze ASD. Edytowane 16 Października 2015 przez .:Tomek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) /fps nic nie zmienia jedynie wymusza komendy cl_forwardspeed cl_sidespeed cl_backspeed (co do tej to nie jestem pewien) i komendę , developer "1" // ustawia możliwość ustanowienia wartości ponad 100 dla fps'ow Zrestatruj steam, możesz również spróbować potem steam > biblioteka > ppm > właściwości > pliki lokalne > sprawdź spójność plików (~2min ładowania) Może jakiś plik ci się wgrał, chociaż to mało prawdopodobne jeżeli masz steama. W sumie to czekaj, na logike biorąc nie dziala a - lewo d - prawo i s tył Może to wina /fpsback która te komendy odbiera (UP) Wpisz komendy w 1.6 cl_forwardspeed "400" (na wypadek) cl_sidespeed "400" cl_backspeed "400" Przy side odczujesz różnice, jak będzie się źle na boki latało to ustaw na "500" Edytowane 16 Października 2015 przez Siwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Działa, Bardzo dziękuje za pomoc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Sorry, ze post pod postem, ale po resecie CS'a muszę wpisywać te komendy cały czas. :/ Tak więc czekam na dalsze propozycje rozwiązania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ostatnie komendy/ustawienia w cs'ie resetują się gdy wyjdziesz innym sposobem niż standardowe -wyjdź z gry. I zobacz te confing.cfg czy jest aby na pewno jest odznaczona opcja (właściwości) 'tylko do odczytu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tomek:. 3 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Okey, zobaczę. Jeżeli coś będzie nie tak. Napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi