ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Organizacja założona przez Carlosa „ocelote’a” Rodrígueza zaprezentowała dzisiaj swoje nowe, trzecie logo w historii organizacji. Jednak nie tylko logo zostało zmienione. Od dłuższego czasu organizacja próbuje zapomnieć o starej nazwie "Gamers2", obecnie nazywa się G2.Esports. Więcej informacji: http://www.g2esports.com/the-revolution-is-here/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 G2 RIP [*] ODDAWAĆ MOJE LOGO!!!!!!!!! MOJE LOGO,MOJE!!!!!! DLACZEGO? DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?! TAKIE ŁADNE BYŁO :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC #CHAMSTWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi