GryTrean 677 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Nick: ✯GryTreanツ✯Link do SS: BRAKWycinek z konsoli(bez IP)*: Brak, znikneło z powodu jakiś dziwnych linijek typu Error getting avatar image: playerID(110688326), iIndex(65535) Error getting avatar image: playerID(110688326), iIndex(65535) Serwer: JB CS:GOLink do bana:http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:83259204&advType=steamid&Submit Dodatkowe INFO: Dostałem bana za fk. Wydaje mi się że chodzi tutaj o sprawe gdzie kazałem graczom ustawić się w pewnym miejscu po czym dałem totalny bezruch który oczywiscie odliczyłem. 3 graczy dalej się ruszało więc ich zabiłem. Jeżeli nie chodzi o tą sprawę proszę o wyjaśnienia od admina banującego. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Przepraszam za doublepost! Temat można zamknąć, ban minął. Edytowane 16 Października 2015 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi