hajzemberg 2 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Część mam propozycje dodania takiego działu dział dla nieslyszacych i i to napewno ułatwi im życie codzienne _______________________________________________________Hajzemberg @@@@WiTaM @@ Edytowane 16 Października 2015 przez hajzemberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie wiem po co taki dział miał by powstać. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dla niesluszacych tuku ją osobiście jestem na tak czeka na wypowiedź innych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dla niesluszacych tuku ją osobiście jestem na tak czeka na wypowiedź innych ? Jeżeli już tak prosisz o wypowiedź innych. Dobrze, więc przejdźmy do rzeczy. Dział dla niesłyszących i niedosłyszących. Powiedz nam co byś w nim udostępniał, jakbyś prowadził ten dział żeby chociaż raz na tydzień ktoś coś tam napisał? Dla mnie sprawa wygląda jednoznacznie, dział w stu procentach niepotrzebny na tym forum, dlaczego już Ci tłumaczę. Sam zamysł forum sieci serwerów counter strike powinien dać Ci wiele do myślenia, jak pewnie zauważyłeś jest to forum główno-tematyczne o grze czy też serii gier counter strike, czyż nie? Fakt, powstały tutaj również subfora, podfora, działy o innej tematyce, ponieważ są one lubiane, odwiedzane i przede wszystkim użyteczne. Dział dla osób niesłyszących i niedosłyszących czemu miałby służyć? - Pisałbyś tam o reklamie aparatów słuchowych? Przede wszystkim kto by to czytał? Zakładam, że nikt. A jeżeli nie ma dla kogo to robić, to poco to robić? - jestem na nie, kolejny dział, który stałby pusty. p.s Jak masz jakąś propozycje, to warto by było ją rzetelnie uargumentować, tak aby przekonać do niej kogoś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dział dla niesłyszących?To chyba przejdzie tylko w TV. Moim zdaniem to słaby troll, jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Na NIE. Raczej nie ma tutaj niesłyszących, a poza tym, nawet jeśli są - umieją czytać. Druga sprawa, to treści jakie byłyby umieszczane w tym dziale. Jakie informacje by się tam znajdowały, o czym? Zapewne są fora dla niesłyszących i tam można porozmawiać o ich sprawach, ale nie na forum serwerowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 dobrze dziekuje prosze o zamkniecie tematu _________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Chyba osoba niesłysząca potrafi czytać? Mogę sie założyć że nie ma tu z nami osoby niesłyszącej i nigdy nie będzie. Dział by stał pusty bo nie wiem co ty tam byś chciał dodawać. Na nie Zaraz napiszecie propozycje aby powstał dział dla niewidomych.. Edytowane 17 Października 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi