HardBoss 90 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Chciałbym zaproponować, by użytkownik, który dostał upomnienie lub ostrzeżenie, otrzymał powiadomienie o tym. Myślę, że ułatwiłoby to pracę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Na TAK. Jeżeli ktoś otrzymuje ostrzeżenie powinien się o tym dowiedzieć od razu, a nie po jakimś czasie przez przypadek. Edytowane 17 Października 2015 przez nukkuA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Przeciez użytkownik dostaje powidomienien o tym gdy dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Przeciez użytkownik dostaje powidomienien o tym gdy dostaje Ja nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Przeciez użytkownik dostaje powidomienien o tym gdy dostaje Ja też nie dostaje powiadomień o tym, że dostaje warna, dowiaduje się przez przypadek... Jestem za tym, aby dodać te powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Profil > edytuj ustawienia > w lewym panelu wejdź w 'Moje powiadomienia' i masz opcje powiadomień na email, czy w oknie użytkownika koło 'wyloguj' Wyjaśnione? chyba tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dziękuje za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoja propozycja nie została przyjęta.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi