Melanjy 242 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: Justyna/ ;32. Imię: Justyna3. Wiek: 20 Lat4. Znajomość Sourcebans (1-10): nie miałam jeszcze styczności z adminem na serwerze Cs GO ale myślę, że to nie jest nic trudnego jedna komenda.5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): raczej tak chociaż różnie bywa. kupiłam vipa7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/1362278. Parę słów o sobie **: Miła, szczera, otwarta na współpracę, aktywna 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym zostać administratorem ponieważ spędzam sporo czasu na tym serwerze, początki mojej współpracy z wami jako gracz były ciężkie a teraz mogę wam pomóc z czystej życzliwości 10. Steam_ID: STEAM_0:1:5984293211. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Oj Dużo gram ;]12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): ciężko powiedzieć ale na pewno 13 - 23/2413. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1225 h łącznie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie posiadałam Co do wymagań forum sądzę, że to nie jest problem. Forum odwiedzam ale nie za bardzo jest co napisać i gdzie się wypowiedzieć. Edytowane 17 Października 2015 przez Melanjy 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wiek + Składka + Sądze że da sobie rade widze ją codziennie na serwerze, z smx nie sądze że będzie miała problemy jakby co jestem do pomocy No i Oczywiście na Tak Edytowane 17 Października 2015 przez Mr.Saper 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Sądzę iż Jutynka da sobie radę często ją widuję na serwerze, stara się pomagać administracji oraz spełnia wymagania. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Często widuje Ja na serwerze, jest miła i przyjacielska. Z komendami raczej powninna sobie poradzić, nie ma tam dużej filozofii. Co do postów, zgadzam się, że lepiej jest gdy same przyjdą z czasem, niż nabijanie ich na siłę. Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 +wiek +składka +aktywność na serwerze Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punisher221994 1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Często widuje ja na serwerze , zachowuje kulturę i jest przyjacielska . Co do komend to powinna tez sobie poradzić . Po za tym spełnia podstawowe wymagania na admina serwera . Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 + Ukończone 17 lat + Spędzone 25 godzin na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina Sporo adminów zostało aktualnie wyrzuconych przez co myślę , że przyda się kolejny admin. Co prawda podanie powinno zostać zamknięte, ale postanowiłam Cie ostrzec, a nie warnować. Na serwerze jest aktywna, zgłaszała problemy, wydaję się być w porządku osobą, wszystkie wymagania spełnia. Na Tak. Gdybyś miała problemy z SMX mogę Ci pomóc i nauczyć, wystarczy, że napiszesz do mnie. Pozdrawiam, Queen Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinElo 1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Justynę znam od niedawna lecz za każdym razem gdy widzę że jest dostępna na steamie to wiem że na 100% jest na serwerze cs-classic.Justyna jest bardzo miła,szczera oraz przyjazna dla każdego.Komendy będą dla niej drobnostką gdyż jest bardzo utalentowaną osobą.Ja jestem na TAK. Justyna na Prezydenta! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jestem na TAK + wiek + składka + widać, że jest aktywna i pomocna + jest często na serwerze Cieszę się, że zdecydowałaś się złożyć podanie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi