NeO12 369 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nick na forum:NeO12Wiek:18 latStaż na Forum:Użytkownik od sob, 30 maj 15Znajomość Regulaminów:Znam Regulaminy serwerów, a zwłaszcza CoD201LvL, ponieważ sam go pisałem. Regulamin forum znam w 80% Czas jaki możesz poświecić na forum:2-3 godziny. Oczywiście nie np. od 10 do 13 tylko w sumie, ponieważ co jakiś czas zaglądam na forum.Znajomość funkcji Moderatora:Jestem opiekunem mam dostęp do moderowania działu, wiec wiem jak to wygląda.Dlaczego ty?(Kilka argumentów):Mam dużo czasu i mogę go poświęcić na forum. Chciałbym przyjmować raporty, a nie raportować. Jest jeden Moderator i jeden Global Moderator, chciałbym im pomóc. Jeśli staram się o jakąś funkcję i dostaję szansę, wykorzystuję to i staram się nie zawieść nikogo. Chętnie pomagam i przestrzegam regulaminu. Moja ilość postów nie ukazuje może mojej aktywności, ale też pokazuje, że nie nabijam ich bez sensu. Nie siedzę bez sensu na forum, zaglądam co jakiś czas i sprawdzam co nowego. Moją aktywność widać w dziale CoD201LvL, gdy widzę nowy temat od razu go czytam i odpowiadam. Staram się o Moderatora, ponieważ chciałbym się zająć większą ilością działów. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?:1. Zrobienie Rekrutacji na opiekuna TS3.2. Zajęcie się forum w wersji mobilnej.3. Dodanie rangi "Bywalec", która będzie dodawać się automatycznie użytkownikowi po pewnej ilości postów np. 300 postów.4. Zwiększenie ilości serwerów CS:GO(oczywiście na to muszą być środki) Wymagania:✓ Co najmniej 20 dni spędzonych na froum✓ Przynajmniej 200 postów napisanych na forum✓ Konto na forum powyżej 4 miesięcy ✓ Ukończenie 16 lat || Global Moderator - Ukończone 18 lat ✓ Chęć pomagania innym użytkownikom ✓ Czyste konto (Brak warnów) ? Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum ✓ Dobra znajomość regulaminów forum ✓ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Podanie ładnie czytelnie napisane. Lecz mało widzę Cie na forum. Wszystkie wymagania spełnione więc jestem za okresem próbnym. Chłopak się stara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi