neska. 3 198 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 1.Twój Nick: Nessia 2.Nick admina/gracza który zawinił: Damian z gestem ( nie znam dokładnie nicku ) 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: ----- 5.Data i godzina: Dziś ok 18 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): BAN ---> http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11517 7.Opis sytuacji: Myślę, że w tej skardze nie ma sensu się rozpisywać. Miało się obyć bez niej, ale na PW chyba nie bardzo przejdzie. W więc Damian "tak dla jaj" dał mi bana z powodem "Idz grać w simsy : D". Ja się pytam co to ma być? Od kiedy takie powody bana mogą być nadawane? Kiedy ban minął weszłam na serwer, a on powiedział, że następnym razem da mi perma. Za co? Oczywiście Damianku chciałabym tu podkreślić, że możesz mnie tylko i wyłącznie zbanować za to, co dzieje się na serwerze. Dodał, że jak da mi perma, to zrobi tak, że nie dostane już UB :giggle: :facepalm2: Kiedy do niego dotarło (tak sądzę), że nic z tego, zaczął mi rzucać fleshe pod nogi, chyba z 4/5 razy. Tutaj wyjaśniam tego bana ----> http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11550 Wiem oczywiście, że admin nie może zbanować drugiego admina, ale to co ona robił było robione celowo. Jeszcze dodał, że jeśli chcę wojny to będę ją miała. :giggle: :giggle: :giggle: :giggle: :giggle: Nawet jeśli będę ukarana za to, że dałam tego bana, to trudno, bo on sobie za dużo pozwala. Liczę na to, że ta skarga będzie sprawiedliwie oceniona. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Po 1 admin nie moze zbanowac 2 admina, po 2 co to za powod : "idz pograj w simsy" .Ogarnij sie chlopie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) A Karol pisał w Adminroom, że za dawanie bezsensownych banów admin wylatuje od razu. Po drugie facet masz niby 21 lat a zachowujesz się jak gimpus który chce pokazać kto tu rządzi (na pewno nie ty). Po trzecie dopiero dostałeś admina i takie rzeczy odwalasz? (admin dodany około 23 września) Moim zdanie za takie zachowanie kolega "admin" powinien wylecieć. Edytowane 17 Października 2015 przez mariusz2pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Skarga jak najbardziej słuszna . Po raz ostatni daje jakiemukolwiek adminowi ostrzeżenie jeśli coś takiego zdarzy się jeszcze raz i ktoś mi doniesie lub sam coś takiego zauważę automatycznie odbieram admina .... Albo się zaczniecie zachowywać i przestrzegać regulaminu albo zaczniecie tracić posady 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi