aver 1 488 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nick: rock Nowy nick: blejk Czemu chcesz zmienić nick?: Dużo osób mówi ze ten nick jest załosny. Oczywiscie chce skorzystac z przywileju Donatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Znaczy wiem, że to nie moja sprawa, ale nick jest tak rażący i tak przypomina pewną szumowinę, że nie mogłem się powstrzymać. Nie żeby coś, ale będziesz jak blejk winien każdemu 20 zł? Ten nick troche słaby, bo ma go "raper", który robi za cygana oraz żebrze hajs http://genius.com/7873427Tutaj krótka adnotacja do tego Dość często zmieniasz swoje nicki, no ale okej, niech Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi