hajzemberg 2 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:hajzemberg2. Imię:Bartek3. Wiek:224. Znajomość AMX (1-10):6 5. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**:jeszcze nie grałem na tym servie a le zaczen grac jak dostane admina 8. Parę słów o sobie **:Cześć jestem Bartek mam 22 lata i mieszkam w RUDZIE ŚLĄSKIEJ MOJE ZAINTERESOWANIA TO PIŁKA NOŻNA I GRY CS 1,6 I BATTELFILED 4 CZASAMI CS ,GO WIEC MYŚLE ŻE SIE NADAM ?9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Che omoc w adminowaniu tego servera łapaniu na mikro i przeklinania na tym o to serverze 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_2:0:11157627911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:5 godzi dzienie od dzisiaj12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):wszystkie tylko niestety nie rano 13. Staż w Counter-Strike 1.6:5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak i to dużo razy _______________________________________________________________________ Pomogłem daj "Lubię to" Edytowane 18 Października 2015 przez hajzemberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jestem na nie.. Nie grałeś nigdy na serwerze i chcesz na nim admina? Śmieszne 8 punkt w podaniu - tak napewno nadasz się bo lubisz gry komputerowe, idealna osoba na idealne stanowisko! (poczuj ten sarkazm...) 10 punkt w podaniu - nie napisałeś w ogóle czy masz team czy nie, a brak jakiegokolwiek podpunktu oznacza z góry odrzucenie podania z tego co pamiętam. Stanowcze nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Jestem na NIE.. Podanie napisane na "odwal się". Nie stawiaj warunków, że jak dostaniesz admina to zagrasz... Podanie świadczy o tobie, a błędy typu "omoc" są żałosne i pokazują jak bardzo zależy ci na adminie. Jak posiadałeś admina wiele razy to dlaczego twoja znajomość AMX jest taka słaba ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Jestem na nie Bardzo słaba ortografia Na pewno nie masz 22 lat 8 punkt nie przemówił do mnie "7. Link do swojego GameTracker'a**:jeszcze nie grałem na tym servie a le zaczen grac jak dostane admina" Edytowane 18 Października 2015 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Na NIE. Tego "czegoś" nie można nazwać podaniem. Nie grałeś na serwerze i chcesz admina, powodzenia. Twój styl pisania raczej nie pokazuje, że masz 22 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Na nie. - GT - nawet nie ma nad czym się rozpisywać... - podanie niestaranne - Punkt 9, część 8, 12, 14 - powątpiewam w twój wiek oraz prawdomówność. To podanie jest absurdalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi