Ph4nt0m 71 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 1. Nick:`M3ntos.2. Imię:Dawid3. Wiek:Zaraz 16 (ale już jestem stary xd)4. Znajomość AMX (1-10): 7/105. Sprawny i działający mikrofon:Jest6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/107. Składka (tak/nie):Mogę jak jest taka potrzeba8. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/%60M3ntos./193.33.176.93:27015/9. Parę słów o sobie **:Jestem Dawid. Lubię piłkę nożną i cs'a. biorę udział w zawodach biegowych (trzeba utrzymać formę xd).10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chce pomóc temu serwerowi. A już posiadam admina na tej serwerowni i skromnym zdaniem, uważam że dobrze się spisuję.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Posiadam, jak trzeba to podam12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2h czasami więcej13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to tak od 15-16 do 18-19 wieczorkiem też wejdę ok 20-21 i posiedze z godzinę, a weekend to z rana i nie raz cały dzień14. Staż w Counter-Strike 1.6: Bedzie już z 7 latek 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Oczywiście jestem na TAK, na COD 351lvl najlepszy admin w tym momencie więc tutaj też powinien poradzić sobie na luzie. Mam nadzieję że nie zostawisz naszego CODa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Oczywiscie że na TAK. - GT - Wiek - Doswiadczenie Mam nadzieje że nie bedzie tak że zrezygnujesz na 350. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 TAK - GT - wiek - zdążyłem Cię poznać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi