Wojtek 0 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Nick : WojtekData Zdarzenia : 18.10.2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Pride edit:KryptonOpis Sytuacji : Panie opiekunie za co dostałem bana na forum? Mogę go odkupić jakimś przelewem? Sam kiedyś mówiłeś ,żeby nie mieszać różnych wątków, Nie złamałem regulaminu tutaj więc proszę o UB. Czekam na wypowiedź Karola.Dowod :świadkowie Stalker/Lagfrag Edytowane 18 Października 2015 przez Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoszkodowanyUzytkownik 0 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dołączam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panowie, ale moderator nie ma możliwości was zbanować na forum. Ktoś z wyższych rang musiał to zrobić. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek 0 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Czyli mam sypnąć kryponowi ,żeby mnie odbanował? Dzięki za info. Nadal czekam na wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) A moze opisalbys cała sytuacje? Dlaczego dostałeś bana na ts, dlaczego banowales graczy na serwerze. Jak Karol ma cokolwiek wywnioskować po tym co napisales turaj. Wlasnie zauważyłam, moj blad. Ale docinki z "przelewami" mozesz zostawić dla siebie Edytowane 18 Października 2015 przez Q♥een Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek 0 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Besi napisałem osobną skargę za bana na ts3 O to chodzi ,że nie wiem dlaczego dostałem bana na ts3 jak i na forum. Chyba za mały przelew dałem ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi