Kapitan Fap 58 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Hej, jakiś czas temu stworzyłem sygnaturką pod posty. Jestem minimalistą z zamiłowania ale również osobą słuchającą słów konstruktywnej krytyki. Wypowiadajcie się, hejtujcie, dajcie sugestie! Na forum jestem świeżakiem więc szukam tutaj jeszcze sobie miejsca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Co do sygnatury to ok tylko jak dla mnie nie ma tu nic takiego szałowego ;d W mojej ocenie to jest wtopienie treści w tło następnie zmiana czcionki i dodanie napisu ;] Otwórz się i twórz;] A na pewno będą widoczne efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Noooo, takie 2/10... nie no żartuje oczywiście :-) Jak na początek 'kariery' to bardzo przystępna praca, jednak tak jak powiedział mój przedmówca - musisz użyć więcej elementów, żeby sygnatura bardziej przyciągała oko. Ale jak wspomniałem, praca całkiem przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Nic specjalnego. Ale cwicz cwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja bym w tym O tam gdzie jest ten most, te O zmazała tam ;p i poprawiła napis "GOD,COD" czy co to tam jest ^^ 7/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi