Gość aze Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Ikony działów wyglądają jak wyglądają. Napis CSC na ciemnym niebieskim tle lub na jasno-niebieskim tle. Zamiast tego można byłoby dać ikonę gry, lub jakiś napis typu "DeathRun" lub w skrócie "DM". Prawie wszędzie taka sama ikona wygląda dziwnie, a tak JAK DLA MNIE wyglądałoby estetyczniej. @edit serwerów to raczej nie dotyczy bo mają sqoje sygnaturki, więc chociaż ikonę z gry 1.6/GO Edytowane 19 Października 2015 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Według mnie zostawić jak jest teraz. Już tłumaczę dlaczego, a no dlatego ponieważ wygląda to bardzo fajnie, ba! Nawet bardziej "estetyczniej" wygląda to teraz niżeli jeśli mielibyśmy dodawać nazwy modów zamiast napisu CSC. To jest bardzo kontrowersyjna propozycja, w sensie takim, że każdy ma swój - bardzo często inny - gust. Choć póki co nikt nie "wrzeszczał" o zmianę tego, to znaczy, że użytkownikom się to podoba i tak bym to pozostawił . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Niech zostanie tak jak jest a nie ze będziemy potem kombinować według mnie to zbędne czekam na wypowiedz innych ? ______________________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Według mnie zostawić jak jest teraz. Już tłumaczę dlaczego, a no dlatego ponieważ wygląda to bardzo fajnie, ba! Nawet bardziej "estetyczniej" wygląda to teraz niżeli jeśli mielibyśmy dodawać nazwy modów zamiast napisu CSC. To jest bardzo kontrowersyjna propozycja, w sensie takim, że każdy ma swój - bardzo często inny - gust. Choć póki co nikt nie "wrzeszczał" o zmianę tego, to znaczy, że użytkownikom się to podoba i tak bym to pozostawił . Tak jak napisał Paweł, zostaje jak jest, nie widzę potrzeby zmieniania na razie ikonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi