Gość aze Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Ikony działów wyglądają jak wyglądają. Napis CSC na ciemnym niebieskim tle lub na jasno-niebieskim tle. Zamiast tego można byłoby dać ikonę gry, lub jakiś napis typu "DeathRun" lub w skrócie "DM". Prawie wszędzie taka sama ikona wygląda dziwnie, a tak JAK DLA MNIE wyglądałoby estetyczniej. @edit serwerów to raczej nie dotyczy bo mają sqoje sygnaturki, więc chociaż ikonę z gry 1.6/GO Edytowane 19 Października 2015 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Według mnie zostawić jak jest teraz. Już tłumaczę dlaczego, a no dlatego ponieważ wygląda to bardzo fajnie, ba! Nawet bardziej "estetyczniej" wygląda to teraz niżeli jeśli mielibyśmy dodawać nazwy modów zamiast napisu CSC. To jest bardzo kontrowersyjna propozycja, w sensie takim, że każdy ma swój - bardzo często inny - gust. Choć póki co nikt nie "wrzeszczał" o zmianę tego, to znaczy, że użytkownikom się to podoba i tak bym to pozostawił . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Niech zostanie tak jak jest a nie ze będziemy potem kombinować według mnie to zbędne czekam na wypowiedz innych ? ______________________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Według mnie zostawić jak jest teraz. Już tłumaczę dlaczego, a no dlatego ponieważ wygląda to bardzo fajnie, ba! Nawet bardziej "estetyczniej" wygląda to teraz niżeli jeśli mielibyśmy dodawać nazwy modów zamiast napisu CSC. To jest bardzo kontrowersyjna propozycja, w sensie takim, że każdy ma swój - bardzo często inny - gust. Choć póki co nikt nie "wrzeszczał" o zmianę tego, to znaczy, że użytkownikom się to podoba i tak bym to pozostawił . Tak jak napisał Paweł, zostaje jak jest, nie widzę potrzeby zmieniania na razie ikonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi