Bronek_LS. 6 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kto? Dlaczego? banował wszystkich adminów po kolei!? Pierwszy był korcikoo, później ja... Dostaliśmy ss'y, ale proszę, aby tego admina porzadnie nauczyć! Pozdrawiam Bronek_LS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) możliwe jest to, że ktoś zmienił steam id steam id changerem i po prostu banował wszystkich pokolei. @edit Lub po prostu zły dzień admina, nie ma i nie było mnie wtedy na serwerze kiedy banował więc dokładnie sam nie wiem. @edit1337 wyczytalem ze po prostu sprawdza czy sami nie czitujecie. Edytowane 19 Października 2015 przez aze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/39913-banowanie/#entry240469Wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi