kosmow 7 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 1. Nick:Ko$mo 2. Imię: Filip 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8 ( postaram się zaznajomić na 10) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Ko%24mo/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Filip , pochodzę z pięknego malowniczego miasta zwanego Wągrowiec Jestem osobą odpowiedzialną, miła, kulturalną (przynajmniej tak mi się wydaje), bezkonfliktową, łatwo nawiązuje kontakt z graczami i każdego traktuje tak samo (nie ma gorszych lub lepszych). Lubię słuchać muzyki, grać w Counter-Strika. Moją pasją jest motoryzacja. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często na serwerze jest tak że nie ma kto ogąrnąć dzieci które pchają się do CT i krzyczą do mikrofonu, chciałbym to poprawić i pomóc obecnej administracji w utrzymaniu porządku na serwerze. Wiem że nie spełniam nie których wymagań (godziny, posty ) ale myślę ze jestem w stanie to poprawić w najbliższym czasie. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:38761923 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 max 4 godziny 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze (pn wt sr 10-14 lub 14-20 , czw pt 14-20) Weekendy: Różnie to bywa ^^ 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat (z przerwami) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem własny serwer. Proszę o rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Ko$mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Kosmo! Sama go namawiałam do złożenia podania. Znam go nie od dziś, jest mega sympatyczna osobą, kulturalną a co najważniejsze ogarnięta. Na jb widze go co chwile, może nie ma jeszcze 20 h nabitych jednak dla niego to jest kwestia 2-3 dni xD (nol life xD) Jeśli chodzi o posty, też da się nabić. Podanie ładnie napisane, rozbudowane. Jestem na tak, okres próbny 2 tygodnie gdzie będzie miał możliwość wykazania się i nadrobienia zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Na Tak Chłopak ogarnięty,zna amx,wiek,mikro,gt dobre,przyda się admin. @MrRemix007 to,że teraz ty grasz rzadko i go nie widujesz to nie znaczy,że ona gra tyle co ty i nie powinno cię to interesować jak on układa końcówkę swoje podania... Edytowane 21 Października 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Neutral - Spina się ciągle, i tworzy spory + amxx, mutacja, mikro - Zdarzało sie nie raz, jak jeszcze nie miałem admina, że freekillował. - Rzadko go widuje 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem własny serwer. Serwer mogłeś posiadać, ale to raczej sie nie liczy ;P Każdy gracz może mieć serwer, kupić i go zostawić. Wypiska Znajomości AMXX. Znajomość amxx: 1/10 - Nie wiesz co to AMX. Nie masz szans na admina. 2/10 - Wiesz mniej więcej co to amxx, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 3/10 - Orientujesz się w amxmodmenu. 4/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu/amxbanmenu oraz amxkickmenu. 5/10 - Sprawnie korzystasz z amxmodmenu oraz znasz kilka podstawowych komend 6/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. 7/10 - Znasz amxmodenu oraz dużo komend dodatkowych. Umiesz zmieniać ustawienia serwera za pomocą konsoli. 8/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 9/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. 10/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera dodatkowo potrafisz pisać i w zaawansowanym stopniu edytować pluginy. Wątpie, że ogarniesz 10/10.. 10/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera dodatkowo potrafisz pisać i w zaawansowanym stopniu edytować pluginy. @Edit 2: Halo halo zygi, spokojnie. Czy ja Hejtuje, obrażam albo coś? Wyrażam swoją opinie, bo mam do tego prawo. A co do mojej aktywności, to sie mylisz, bo jestem codziennie, i gram napewno więcej niż Ty. A co do widywania, to rzadko go widuje, a gram często. Więc sie nie udzielaj, jak nie wiesz. Edytowane 21 Października 2015 przez MrRemix007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Na tak! Ko$mo jest bardzo ogarniętym graczrm, nie widze przeszkód by był administratorem. Bardzo go lubie, dobrze wydaje polecenia i dobrze się z nim dogaduje w relacji gracz z graczem serwera. Nie wywyższa się, ma bardzo szeroką wiedzę na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi