Nemciooo 608 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: ->NeM0o_! 2. Imię: Dawid. 3. Wiek: 14. 4. Znajomość AMX (1-10): 8,5. 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Tak. 7. Link do swojego GameTrackera**: http://www.gametracker.com/player/-%3ENeM0o_%21/193.33.177.87:27051/ 8. Pare słów o sobie**: Jestem Dawid, mam 14 lat i mieszkam na pomorskim. Dobrze radze sobie z obsługą bycia administratorem. Jestem w gimnazjum, więc nie mam za dużo do nauki i mogę spokojnie zająć się serwerem. Bardzo lubie grać w JB, a szczególnie wydawać polecenia jako klawisz. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nim zostać, ponieważ dobrze radze sobie z obsługą AMX jak i umiem być przyjazny i szczery dla innych. Mam dużo czasu by przypilnować serwer. Mam mało lat, ale już mam duże doświadczenie w byciu administratorem. 10. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie): Nie. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze: Ok. 2 godz. dziennie. 12. W jakich godzinach grasz (Dni robocze/Weekendy): Dni robocze: 16:00-21:00, Weekendy: 10:00-22:00 13. Staż w Counter Strike 1.6: 5 lat. 14. Czy posiadałeś już admina (Nie podajemy linków): Tak, 2 razy. Pozdrawiam. ->NeM0o_! Edytowane 21 Października 2015 przez ->NeM0o_! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Popraw wzór bo ten jest zły tutaj masz aktualny:http://forum.cs-classic.pl/topic/39717-wz%C3%B3rwymagania-podanie-na-admina/ Co do podania to za Okresem próbnym -słaba aktywność na forum +dobra aktywność na serwerze +ogarnięty -wiek ++Mikro(chociaż je ma) -składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Miałam przyjemność dziś być chwilowo na serwerze, także pozwolę sobie wypowiedzieć. brak mutacji, co strasznie irytuje, tym bardziej, że jest to serwer JB brak steam podanie słabo rozpisane Nie wiem jakie wy tu plusy widzicie... To, że gra na serwerze, to znaczy, że osoba bez mutacji oraz nie spełniająca wymagań ma dostać admina? Jestem na nie Jeśli chcecie przyjmować adminów, który mają głos jak kastraci to pozdrawiam. Dzięki niemu wyszłam dziś z serwera, bo nie mogłam tego słuchać. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie - Podanie kolorowanka, - Nie widzę Ciebie jako admina - Nie postarałeś sie nad podaniem, a te kolory tylko je obrzydzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi