Smite 18 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 1. Nick:Lesny Rzniwiasz```` 2. Imię:Paweł 3. Wiek:22 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście, sprawny i działający 6. Składka (tak/nie):TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Lesny%20Rzniwiasz%60%60%60%60/193.33.177.101:27156/już wyjaśniam dlaczego tak mało h jest przegrane, to jest mój nick na dd2 kupiłem vip-a na ten nick, i na nim składam podanko, a wracając dotych h to od wczoraj na nim gram, dlatego mało pokazuje. 8. Parę słów o sobie **:No cóż tu się rozpisywać, jestem człowiekiem takim jak każdy, czasem miły czasem nie. Lubię się zabawić, imprezy jak i troszkę dać w palnik xD wiecie o co mi chodzi . Pisałem już podanka wcześniej więc nie wiem co tu za bardzo pisać, nie lubię też o sobie za dużo mówić. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gram na serwie praktycznie od rana, zero admina, no czasem ktoś wbije na parę min. ale czitów wbija można powiedzieć masa, a ja nie mam zamiaru grać z nimi więc wbijam na inne serwy, jak i inni gracze więc chciałbym ogarniać serwa by się miło grało mi jak i innym graczom. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:84117756 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Jeśli nie pracuje to gram praktycznie całymi dniami, jeśli będzie praca to jakieś 4/5 h dziennie wieczorami. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Jak pisałem wyżej, narazie jestem bez pracy więc cale dnie jeśli praca 4/5 h dziennie wieczorami, w weekendy mnie w domu nie ma wiec odpada raczej adminowanie. 13. Staż w Counter-Strike 1.6:Ponad 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK, i byłem również Moderatorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Masz doswiadczenie jako admin,skladka jest ,kulture ogarnij xD .Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRakeNx 0 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jestem za pogrywalem ostatnio na serwie (u kuzyna) i byl widywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jestem na TAK : -Składka jest, -Kultura jest, -Z humorem -wiek, -Doświadczenie w ad minowaniu jest, Nie mam żadnych uwag do ciebie więc jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Oczywiście, że na tak + był adminem + składka + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jestem na Tak : - Składka - Wiek - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jestem na TakSkładka Wiek Widywalny na serwerze Tylko kulturkę ogarnij trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 W sumie to Cię widziałem często jesteś spoko Składka tak Wiek odpowiada Jestem na tak Amx znasz nie mam przeciwskazan plus jesteś spoko ziomek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jasne że tak, w końcu to Smite Zna się na rzeczy, ogarnia, spoko koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Laag :_; Edytowane 22 Października 2015 przez KillaZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi