Szalonuwer 5 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 1.Twoj nick: szalonuwer 2.Nick admina/gracza który zawinił: KillaZ 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: # 6 "KillaZ" 24915 STEAM_ID_LAN 0 1:06:17 86 5.Data i godzina: 21.10.2015 / 16:15 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/391044640741337786/61119F1B923EEF87729EC7FDEA6006081A0003F4/, admin serwera drugi (mistrz) 7.Opis sytuacji: Gram sobie zabijam 5 osob. Zostałem sam, i nagle admin mistrz (kolega ze steam) pisze mi ze KillaZ mowi ze strzelam po modelu [ale to nie prawda ]. Ja wlaczylem mikro i powiedziałem ze tak bije po modelu i dostałem Kicka, prosze o ogarniecie tego admina bo tak byc nie moze ze tak robic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kicka dostałeś za niewykonywanie celów mapy - zły powód spowodowany złym kliknięciem na klawiaturze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalonuwer 5 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 leciałem do paki , lub też nie miałem juz czasu i chowałem nie pamietam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Eee a jaki jest wina admina?? Kick za cele?? Dowodow brak, a jesli ktos tu zawinlil to twoj kolega mistrz gdyz o ile mi sie wydaje admin nie powinien informowac gracza ze jest sprawdzany ... @up no widzisz regulamin mowi jasno wykonuj cele mapy wiec skarga do zamknięcia. Edytowane 21 Października 2015 przez CREATIVE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Weź ogarnij chłopcze Piszesz w ogóle skargę za kick'a ? xD haha śmieszne trochę Oskarżony admin napisał, że źle pyknął na klawiaturze i już po problemie Temat do zamknięcia. A to w ogóle to nie jest dowód, ale okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Kicka dostałeś za niewykonywanie celów mapy - zły powód spowodowany złym kliknięciem na klawiaturze Admin wyjaśnił w tym czasie byłem na serwie więc wiem co się działo więc kick jak najbardziej prawidłowy .... a co do tego " i nagle admin mistrz (kolega ze steam) pisze mi ze KillaZ mowi ze strzelam po modelu " co do mistrza czy kolega czy nie kolega po raz ostatni widzę że informujesz kogokolwiek o tym że inny admin podejrzewa go że gra odpalony .. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi