Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Siema. mam pytanie, dodali byście do kostek 2skoki z grawitacją? fajnie by było.Z góry dzieki.Pozdr do ekipy serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K R Z E S I 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No jestem za, może zamiast tych 2 min , będą 2 skoki z grawitacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 dajcie kostkowi 1/1 snajperki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 wolał bym tą grawitacje albo tez żeby bylo tak ze jak zmieniamy na kose to nasza widzialność się zmniejsza ))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja jestem na TAK chodź nie gram tą klasą to i tak by jej to się to sprzydało^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Najlepiej dać mu wszystko 1/1 i niewidke? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi